LIVSGEJST

Mit navn er Maja Ørum. Med VESTERAAS livsgejst brænder jeg for at inspirere andre til at gøre det, der inspirerer dem. Kender du til hvorfor du står op hver morgen? Hvorfor du arbejder med det du gør? Hvorfor du lever som du gør? Når vi kender vores hvorfor, så kan vi også blive klar over hvordan vi med handlinger får iværksat vores hvorfor til virkelighed. Og så bliver det tydeligt for både os selv og andre hvad vi laver.

For at en ide, en inspiration, et behov eller et nyt arbejdsfelt kan vokse og gro, så må der skabes en klar sammenhæng og overensstemmelse mellem det du vil – hvorfor, det du kan – hvordan, og det du gør – hvad. Det samme gør sig gældende hvad enten du er i et team eller i en større organisation.

Eksistens og business er de to ben som jeg står på. Jeg har produkter der overvejende tager fat i den eksistentielle del og andre i business delen. Og andre igen, hvor der netop er en blandning af begge dele.

Jeg kan hjælpe dig, som vil inspireres til at gøre det, der inspirerer dig og/eller dit team. Jeg bor på VESTERAAS – en gård ved havet på Ærø, som ofte er rammen om møder og ophold, samt arrangementer til både private og virksomheder.

I alt hvad jeg laver, så handler det om dialog og inspiration, så du kan gøre det, der inspirerer dig – hvad enten det er 1:1, 1:10 eller 1:100

1:1
– Eksistentiel coaching
– Kreativ iværksætter coaching
– Ledersparring med etik & handlemuligheder

1:5 – 1:100
– Inspirationsoplæg & workshops –  hvorfor, hvordan og hvad
– Mødeleder & facilitator

1:10 – 1:40
– Filosofiske Saloner i Købmandsgården
– Filosofiske Iværksætter Saloner
– Filosofiske Business Saloner
– Sansesafari med mindfullness

Og hvad er så min baggrund for at gøre det jeg gør … min uddannelsesmæssige baggrund er en bachelor i filosofi, innovation & iværksætteri og en kandidat i pædagogisk filosofi. Suppleret op med en master i business coaching (MBC).

Side om side med mine uddannelser, har jeg altid sørget for at have hænderne i virkeligheden og har fra helt lille været optaget af det arbejds- og hverdagsliv, hvor der var en større sag på spil, end jeg selv. En sag som kan inspirere andre mennesker, så de gør det, der inspirerer dem.

Arbejdserfaringer som ung tæller fra min fars´ festvirksomhed, til Malaysia hvor jeg startede et retreat sted & restaurant op sammen med 5 brødre på en tropeø, til senere at flytte til VESTERAAS fra Vesterbro og skabe rammerne for VESTERAAS bed&nature. Undervise på Ærø Højskole, stå i spidsen for Ærø Kompetence Udviklings Center, arbejde som iværksætter- og erhvervskonsulent på Ærø for til sidst at gå 100% selvstændig med VESTERAAS livsgejst i 2013. For mere information om min baggrund, tjek min LinkedIN profil, eller kontakt mig gerne for uddybende spørgsmål.

coaching, facilitering og filosofisk inspiration og maja ørum og livsgejst og ærø og vesteraas i det sydfynske øhav