Coaching & sparring

Med VESTERAAS livsgejst vil jeg inspirere til eksistentiel trivsel til private og/eller som led i udvikling af din virksomhed. Det gælder hvad enten du er ny iværksætter, garvet selsstændig eller har mange år på bagen som leder.

• EKSISTENTIEL COACHING
Eksistentiel coaching henvender sig til dem, der ønsker at finde sig selv, udvikle hvem man er og det, som det er vigtigt at bidrage med. Baggrunden kan være et dilemma, et valg der skal tages, en livspraksis der skal integreres eller et livssyn der skal skærpes.

• KREATIV IVÆRKSÆTTERCOACHING
Kreativ iværksættercoaching henvender sig til dem der er på vej til eller allerede arbejder udviklingsorienteret med processer eller produkter i egen virksomhed. Det gælder hvadenten du “kun” har en ide, eller har en moden og veludviklet virksomhed, som du ønsker at udvikle yderligere. Jeg vil være din sparringspartner og både udfordre dig og lytte til dine behov med det mål, at du bliver mere afklaret og derfor kan handle ud fra dine værdier, kompetencer og strategier.

• LEDERSPARRING MED ETIK & HANDLEMULIGHEDER
Ledersparring med etik og handlemuligheder henvender sig til ledere, som ønsker at skabe kvalificerede og helhedsorienterede beslutninger i en kompleks situation og hverdag. Jeg bidrager til bedre beslutninger derved, at du får styrket refleksionen, får flere etiske vinkler i spil og får bevidsthed om dine handlemuligheder.

Hvor og hvordan
Kemien os imellem og forventningsafstemning er vigtig. Derfor giver jeg på et formøde kaffe, så vi sammen kan finde ud af, hvad et udbytte vil være for dig.

Coaching & sparring kan finde sted på VESTERAAS på Ærø eller i Svendborg på Fremtidsfabrikken, Jessens Mole 11. Vi kan også mødes hos dig eller et sted “ude i byen”. Der kan i forløbet suppleres med telefon, skype, mail. En mulighed er også et ophold i en af vores ferieboliger; VESTERAAS bed&nature.

Kontakt
Ring 28 77 00 32 eller skriv en mail til info@livsgejst.dk for flere oplysninger og lad os aftale et uforpligtende møde, hvor vi drøfter mulighederne for et godt samarbejde.

 

coaching og samtale og sparring og vejledning, eksistentiel coaching, kreativ iværksætter coaching og ledersparring med etik og handling, resultater og maja ørum fra vesteraas og livsgejst på ærø og på fyn og i danmarkrk

coaching og samtale og sparring og vejledning, eksistentiel coaching, kreativ iværksætter coaching og ledersparring med etik og handling, resultater og maja ørum fra vesteraas og livsgejst på ærø og på fyn og i danmark

coaching og sparring og vejledning og personlig udvikling og eksistentiel coaching og kreativ iværksætter coaching og ledersparring med etik og handlemuligheder sammen med maja ørum fra vesteraas og livsgejst på ærø og i danmark og fyn

coaching og samtale og sparring og vejledning, eksistentiel coaching, kreativ iværksætter coaching og ledersparring med etik og handling, resultater og maja ørum fra vesteraas og livsgejst på ærø og på fyn og i danmark