Det siger andre om LIVSGEJST

Her følger nogle få, af de mange udtalelser fra private og erhverv, som jeg har berøring med i mit virke.

Projektleder Amy Jean Hamilton, Ideakademiet i Tønder
”Vi valgte Maja til denne opgave fordi hun kommer med en unik sammensætning af kompetencer, indsigt og erfaring omkring coaching og facilitering samt udvikling, opstart og ledelse, af projekter og virksomheder. Majas baggrund som filosof giver tyngde og flyvehøjde til forløbet gennem hendes jordnære og interessante betragtninger og perspektiver, der er både teoretisk og praktisk funderet. Resultatet af Majas arbejde er på én gang konkret, som f.eks. en forretningsplan, og åbner derudover for nye muligheder og netværk samt større visioner; for os på Idéakademiet er det nøglen til virksomheders succes og vi vil altid anbefale et samarbejde med Maja.”

Projektleder, Andreas Cæsar Møller Jensen, Væksthus Syddanmark:
”Maja er en fantastisk konsulent, der formår at skabe et relevant og levende indhold i aktiviteterne, til glæde og gavn for deltagerne”.

Selvstændig erhvervsdrivende, ægteparret Bo og Jytte Andersen, Johanne´s i Tønder:
”Maja er god til at blive konkret på skrift, få ”historien” på plads og få os til at holde fast i vores passion og ideer, og sætte ord på vores handlinger. Og så er hun mega engageret i sin tilgang til os og fanger hurtigt ”tråden” og er nem at samarbejde med og skriver fantastisk”.

Kreativ iværksætter, Birgitte Gjøtz Petersen, Gjøtz på Langeland:
”Coachingen var udvidende for min tankegang og var medvirkende til, at flere ting kom til at stå klarere for mig, med hensyn til mig og mit virke. Det er en lettelse. Det er så trygt og behageligt og samtidig øjenåbnende at blive coachet af dig.”

Ærø Turist- & Erhvervsdirektør, Carl Jørgen Heide, Ærø:
”På en medarbejderskala fra 1-10 scorer Maja sådan omkring 13-14 point. Det betyder, at hun på en arbejdsplads er en helt særlig medarbejder, ikke blot er hun professionel dygtig, hun er engageret, loyal og facinerende ubunden i sin kommunikation, man ved simpelthen hvor man har hende, altid. Maja har bidraget meget væsentlig til dette kontors udvikling og fremgang, hun har givet struktur og været en god sparring for alle på kontoret. Maja er ekstraordinær produktiv, hun er ekstraordinær målrettet, og hun bider sig fast og skaber resultater.”

Yuki Badino, Ærø:
“Maja formår virkelig at få sat klarhed og ord på mine tanker. Da jeg kom til Maja, vidste jeg ikke helt, hvad jeg havde brug for at udvikle rent personligt – men jeg vidste, at jeg havde brug for nogle redskaber til at blive bedre til at håndtere visse situationer i min dagligdag og arbejdsliv. Gennem en meget tryg og rar samtale, stiller Maja mig målrettede spørgsmål, hvilket gør, at jeg bliver tvunget til at reflektere over mig selv som person, mine vaner og adfærd. Gennem samtalen formår hun at ramme problemstillingerne ind, så de bliver overskuelige og håndgribelige for mig. Det er en meget behagelig og øjenåbnende proces.”

Gitte Christensen, Svendborg:
“Maja har været en stor hjælp, da jeg har skulle træffe nogen svære beslutninger i mit liv. Den eksistentielle coaching har givet mig nye indsigter, mod og handlekraft til min situation. Og Majas gode humør og evne til at gå lige til sagen, har været befriende.”