Det siger andre om SAMMENKOMST

Her følger få af de udtalelser, som vi får fra grupper der kommer her arbejds- eller skoleregi eller privat.  

Fejring af 75 års fødselsdag med venner:
” Jeg inviterede mine nærmeste venner til et fødseldagsophold på 3 dage, hvor festmåltidet bestod af den lokale mad fra gården. Vi fik også en rundvisning af Nils hvor vi så mange vilde blomster og smagte på forskellige kysturter og havde en filosofisk salon med Maja omkring “Den gode alderdom”. Det hele gik op i en højere enhed med frokost og sightseeing i Ærøskøbing og med mulighed for samvær i nogen dejlige rammer. Vi taler stadigvæk om den oplevelse. Tak for jeres måde at være på, vi følte os så godt tilpas.”

Undervisning for udenlandske studerende:
“Vi kommer år efter år med grupper af udenlandske studerende fra DIS, hvor vi altid får en ny vinkel på bæredygtighed, landbrug, natur og miljø. Det er dejligt at vores elever kommer ud og møder virkeligheden og får diskuteret deres synspunkter med Nils som altid er åben og nysgerrig efter udveksling og som også gerne sætter tingene på spidsen. Tak vi kommer snart igen. ”

Personale udflugt for Navigationsskole:
” Vi havde en super hyggelig eftermiddag og aften på vesteraas, hvor vi fik en rundvisning og hørt om landbruget og smagt på kødet, og spist en dejlig middag sammen.”

Inspirationsdag for ernæringsterapeuter:
“Vi havde en skøn dag på jeres sted hvor vi fik udvekslet en masse om den sundhed der er knyttet til vores fødevarer og vores ernæring, ved rundvisning, dialog og en lækker frokost.”

Familietræf med familien Hovgård:
“Vi kombinerede vores familietræf i bed&nature ferieboligerne med meditative øveler og vandring i landskabet, som gav os nye og anderledes oplevelser sammen. Både teenagere og voksne synes det var en super stund vi fik i fællesskab med naturen som ramme. Vi taler stadigvæk om det og vil gerne have flere oplevelser sammen af denne karakter.”

En gruppe venner på inspirationsophold:
“De anderledes rammer der er her på Vesteraas, både ude og inde, har givet os 9 venner en kanon forlænget weekend. Maja og Nils koordinerede dagene for os, – så vi både fik input i form af rundvisning og filosofisk salon, samt spist i Købmandsgården, smagt øl på Rise Bryggeri og hørt om whiskyen. Vi tager herfra stimuleret og lidt mere undrende – og kommer snart igen. TAK for jeres input og imødekommenhed.”

Familien Sørensen på familieferie:
“Vi har været mange steder med vores 3 børn og de oplevelser og aktiviteter som Maja og Nils kan tilbyde gør det lige så eftertraget at tage til Vesteraas på Ærø som at tage til New Zealand. Stilheden, skønheden og de mange forskellige input både her på gården og på Ærø, har gjort vores familieferie til noget vi må gentage. Vi har både ladt op og fået nye oplevelser sammen i jeres paradis. Tak fordi I deler ud af det:-).”