Virksomheder & organisationer

VESTERAAS sammenkomst kan hjælpe dig med at arrangere og levere oplevelser og læring til dit team, på den blåkalkede gård ved havet på Ærø. Ta´ medarbejdere, bestyrelse, afdelingsledere eller din afdeling med på tur til Ærø, hvor i både kan lære hinanden bedre at kende og/eller få sat fokus på det løft der nu skal implementeres i jeres arbejdsdag. Vi kan hjælpe jer ledere, med at få sammensat det rigtige program, hvad enten det drejer sig om et socialt firma arrangement på én dag eller et fagligt ophold hen over flere dage.

• VIRKSOMHEDER & ORGANISATIONER
Henvender sig til dig der gerne vil have nye oplevelser af enten social eller faglig art med en specifik gruppe. Vi kan arrangere sociale firmaarrangmenter, hvor I sammen finder og tilbereder “Vild mad” og indtager det på stranden, i telt, eller indenfor. Det kan fint suppleres op med en rundvisning på gården, hvor sanserne kommer i spil, eller med lege i havet, skattejagt i terrænet, fælles trommelære eller svedehytte ved havet. De sociale oplevelser kan eventuelt suppleres med forskellige former for læring, som teamudvikling og filosofiske saloner som en anderledes måde at samtale på.

Et fagligt arangement eller ophold, henvender sig til dig der gerne vil ruste og løfte dit team, hvor behovet er at udvikle teamet, blive bedre til at komminikere internt og eksternt, få sat skarpt på jeres strategi og bruge den filosofiske salon, som rammen hvor i kommer i dybden med jeres værdier og finder ud af hvad de skal betyde i dagligdagen. På VESTERAAS kan I arbejde uforstyrret, så I kan nå i mål med jeres deadlines – eventuelt suppleret med forskellige sociale oplevelser.

Hvor & hvordan
Kontakt os med dit ønske om at få skabt et socialt/fagligt arrangement eller ophold, så finder vi sammen ud af hvad det skal indeholde, – så i får det med hjem som vil gøre mest gavn & glæde.

Arrangementer og ophold for virksomheder & organisationer foregår på VESTERAAS på Ærø, hvor vi gerne koordinerer overnatning, mad, oplevelser, fotograf og hvad der ellers er behov for.

Kontakt
Ring 28 77 00 32 eller skriv på info@livsgejst.dk eller lad os mødes på skype livsgejst for en uforpligtende samtale, hvor vi kan drøfte jeres ønsker og muligheder.

 

Filosofiske saloner og filosofisk samtale og dialog og samtale grupper og kommunikation og anderledes oplevelser og teamudvikling og organisationsudvikling og business og virksomhedsudvikling og ø liv og ærø og autentisk og filosofisk coaching og svære samtaler og græsk filosofi og praktisk filosofi og pædagogisk filosofi og uddannelse og dannelse og danamrk og fyn og ærø og vesteraas og livsgejst og maja ørum

Ferieoplevelser og guidede ture og samtaler på Vesteraas på Ærø i det sydfynske øhav og sociale og faglige oplevelser og ophold for virksomheder og organisationer og teamudvikling, mødeleder, samarbejde og startegi og teamcoaching og trivsel

Inspiration og ophold med venner og virksomheder og organisationer og medarbejdere og ledere og teamudvikling og samarbejde og virksomheds udvikling og fællesskab og teamcoaching og organisationsudvikling og strategi og strategisk ledelse og nysgerrighed og motivation og ejerskab og sammenkomst og Vesteraas på Ærø i det sydfynske øhav og ø liv og anderledes oplevelser