Familier & børn

VESTERAAS sammenkomst kan hjælpe dig som er bedsteforældre eller forældre med at arrangere oplevelser til famlien i alle generationer fra de små børn, til teenage ungerne, til forældrene og op til bedsteforældrene, på den blåkalkede gård ved havet på Ærø. Ta´ familien med på tur til Ærø, hvor vi tilrettelægger jeres oplevelser, hvad enten det drejer sig om et dags arrangement eller ophold af flere dage eller på ugebasis.

• FAMILIER & BØRN
Henvender sig til dig der ønsker at få nye oplevelser sammen med din familie, hvor alle aldre kan være med og hvor i er sammen på nye måder.

Vi tilbyder alt fra rundvisning på gården, hvor I kan komme tæt på dyrene, smage vilde urter ved kysten eller tilberede “Vild mad” sammen. Lave jordovn og smage vores kød på grillen, nyde solnedgangen mens i fisker og bader på stranden, til samvær over filosofiske saloner med et tilrettelagt emne eller meditative øvelser og vandring i landskabet. Jeres arrangement eller ophold koordinerer vi gerne med noget af alt det der sker for familier på Ærø, som er oplevelser i Det Gamle Værft i Ærøskøbing, Kys frøen på Søbygaard, Søfartsmuseet i Marstal, fremstilling af egen slikkekpind hos Ø-bolsjer eller egen sæbe hos Sæberiet og med gode muligheder for vandring, cykling, klatring, badning og svømning i havet. Rundt på øen er der rig mulighed for at nyde en god kop kaffe, hjemmelavet Ærø is eller frokost og aftensmad på cafeer, isbarer og restauranter.

Hvor & hvordan
Kontakt os med dit ønske om at få skabt oplevelser som et arrangement eller ophold, så finder vi sammen ud af hvad det skal indeholde, – så i får det med hjem som vil give mest glæde.

Arrangementer og ophold for familier & børn foregår på VESTERAAS på Ærø, hvor vi gerne koordinerer overnatning, mad, oplevelser og hvad der ellers er behov for.

Kontakt
Ring 28 77 00 32 eller skriv på info@livsgejst.dk eller lad os mødes på skype livsgejst for en uforpligtende samtale, hvor vi kan drøfte jeres ønsker og muligheder.

Bondegårdsferie og familieferie, badeferie på økologisk bondegård på Ærø i det sydfynske øhav og aktiviteter og fælles oplevelser og vandring og cykle og fiske og overnatte i det fri og friuftsliv og øliv og dyr og hygge med familien og bål og maja og nils ørum og vesteraas

familie og børn og aktiviteter og oplevelser sammen og i fællesskab og guidede ture og workshops og cykling og cykelture og vandring og gåture og svømme og fiske og overnatte i det fri og nils ørum og maja ørum og vesteraas og øliv og ærø og ærøskøbing

Bondegårdsferie og familieferie, badeferie på økologisk bondegård på Ærø i det sydfynske øhav og aktiviteter og fælles oplevelser og vandring og cykle og fiske og overnatte i det fri og friuftsliv og øliv og dyr og hygge med familien og bål og maja og nils ørum og vesteraas