Fødselsdage & bryllupper

VESTERAAS sammenkomst har til huse på en blåkalket gård, i et skønt landskab ved havet på Ærø. Her kan vi hjælpe dig med at fejre en uforglemmelig begivenhed, med familie og venner. Her er festlokale i Havhuset, vi kan supplere med telte og naturens forskellige rum kan blive en del af det hele.

• FØDSELSDAG
Henvender sig til dig, der gerne vil fejre sin fødselsdag hvadenten det drejer sig om en festmiddag med 60 gæster eller en mindre gruppe, hvor fødselsdagen bliver en anledning til at være sammen her på stedet, fyldt med de aktiviteter og input, i har lyst til.

• BRYLLUP
Henvender sig til jer, der vil fejre jeres bryllup i smukke rammer – indenfor er her smukt og udenfor også. Inde kan 60 gæster sidde til bords. Selve vielsen kan også ske her på et udvalgt sted for eksempel på den vildt blomstrende eng på kanten af havet. Vi samarbejder med Danish Island Weddings, når det gælder udenlandske par.

Hvor og hvordan
Kontakt os med jeres ønsker til måden I ønsker at blive fejret, så finder vi sammen ud af at føre det ud i livet, sålangt som det er muligt og så I får den oplevelse, I drømmer om.

Fødselsdage og bryllupper foregår på VESTERAAS på Ærø, hvor vi, hvis vi ikke selv har kapaciteten, gerne koordinerer overnatning, mad, oplevelser, fotograf og blomster og hvad der ellers er behov for, for en vellykket fest.

Kontakt
Ring 28 77 00 32 eller skriv til info@livsgejst.dk eller lad os mødes på skype livsgejst for en uforpligtende samtale, hvor vi kan drøfte jeres ønsker og muligheder.

bryllup, romantik, vielse, bliv gift på ærø kommune, bryllups øen, bryllups fest, bryllup i naturen med charmerende og unikke omgvelser og rammer både ude og inde, bryllups telte og bryllups ceremonier og kærlighed og forelskelse på ærø bryllupsøen i danmark og vesteraas og maja ørum