GÅRDPRODUKTER

Vesteraas er en gård på 20 hektar, drevet fremsynet med omhu og omtanke for naturen. Jorden her er fredet og indgår som en del af et større naturreservat under den Nationale Seværdighed Voderup Klint.

Gårdens produkter er enten lige til at gå til eller forarbejdes med udgangspunkt i hvad vi selv og vores gæster har at byde på. Vi har græssende kvæg som plejer engene og drikker fra vandhullerne. Og lidt høns, selvfølgelig.

Vi har en skov-frugt have med forskellige sorter æbler, pærer, blommer og nødder, og i de levende hegn og på digerne mellem markerne vokser der gammel tjørn, morel, vildæble, hyld, hyben, kræge og havtorn.

På stranden findes urter som vi bruger til salater og i strandoksepølserne, og i køkkenhaven har vi et lille kvalificeret udvalg af salater, tomater, rodfrugter og jordbær med mere.

I haven ved hovedhuset er der morbær, kirsebær, stikkelbær- og hindbær. Og rundt omkring på grunden trækker bierne som producerer lys, smagfuld honning.

Vesteraas gårdbutik er lukket på grund af ombygning og genåbner i nye lokaler i maj 2018.

Vesteraas Gårdprodukter har modtaget Økologisk Arealtilskud til at omlægge og drive bedriftens arealer økologisk. Formålet med tilskuddet er at øge det økologiske areal i Danmark og derved opnå en række fordele for miljøet og nationens biodiversitet. Tilskuddet har medført, at Vesteraas Gårdprodukter har været i stand til at opretholde en økologisk jordbrugsproduktion på bedriftens landbrugsarealer.

Strand Arve fra Strand Safari, Strandsafari på Ærø i Det Sydfynske Øhav

EU blomsten

Økologiske og lokale produkter på Vesteraas på Ærø ved Voderup Klint i det sydfynske øhav, Omstillingsaktør, Det gode liv på landet, Bæredygtigt landbrug, Inspiration i naturen, naturreservat, Natura2000, Overnatning på Ærø i Det Sydfynske Øhav, Ferielejlighed og økologi, Økologisk bondegårdsferie, Aktiv familieferie, Cykelferie, Vandreferie, Lystfiskeri på Ærø, Suveræne kulinariske oplevelser på Vesteraas i Det Sydfynske Øhav, Strandpølsermed Strandkarse, økologisk kødkvæg fra frilandpå Ærø, Strandpølser, oksekødspølser, salg af kvalitets oksekød fra gårdbutik på Ærø Lejrskole aktiviteter og oplevelser, UV-jagt på Ærø, Naturvejleder i Det Sydfynske Øhav, Strandsafari, Oplevelser for hele familien, Naturturisme med perspektiv, Rundvisninger, Guidede ture med Naturgejst, Friluftsaktiviteter på Ærø og i Det Sydfynske Øhav, Økologisk gårdbrug, Naturgenopretning i Natura2000, Statsautoriseret naturvejleder, Naturformidler med holdning, At tilberede kystens vilde urter til perfektion, Vild Mad på Ærø i Det Sydfynske Øhav med Naturgejst, Tværfaglig undervisning i naturen for alle aldre, Ø-happening, Ø-oplevelser, Fremstilling med omstilling for øje, Det Sydfynske Øhavs vildeste naturvejleder, pakkerejser, spændende og lærerig ture på Ærø, firmaudflugter, firmaoplevelser, firma events, Smags- og sanse oplevelser i verdensklasse, gruppeture for mænd og kvinder med hang til gode oplevelser, sjove og anderledes oplevelser langs stranden på Voderup Klint og Vesteraas, Autoriseret Naturvejleder med tværfagligt sigte

Økologiske og lokale fødevarer på Vesteraas på Ærø i det sydfynske øhav

Økologiske og lokale fødevare produkter på Vesteraas på Ærø i det sydfynske øhav

Salturt fra Erikshale i Marstal på Ærø

Akvarel af Vesteraas på Ærø

smiley ordning vesteraas og gårdbutik og gårdprodukter og nils ørum

Økologiske og lokale fødevare produkter til salg på Vesteraas og Voderup Klint på Ærø i det sydfynske øhav

Strandpølser fra Vesteraas med kystens vilde urter

Dexterkød fra Vesteraas på Ærø, vakumpakket i mindre stykker, Velhængt oksekød fra Ærø, Kødet modnes i køleboks i tre uger før det vakum-pakkes og sendes med kølebil til kunder i hele Danmark, Oksekød af super kvalitet fra Ærø i Det Sydfynske Øhav, Frilandskvæg af fineste kvalitet fra Ærø, Økologisk steg fra Ærø, Økologisk kød leveres med kølebil til hele landet

Pragtfulde spiseæbler direkte fra skovfrugthaven på vesteraas ved den nationale seværdighed Voderup Klint på Ærø i øhavet

Retreat-ophold på Vesteraas i den nationale seværdighed Voderup Klint på Ærø i Øhavet

vesteraas og gårdprodukter og gaardprodukter og lokale fødevarer fra ærø og fyn og økologi og egen avl og fra jord til bord og bæredygtighed og landbrug og naturnær dift og nils ørum naurvejleder og økologisk driftsleder

Bedriften har modtaget tilskud til pleje af græs- og naturarealer. Formålet med tilskuddet er at bidrage til at beskytte og forbedre biotopforholdene og biodiversiteten i de prioriterede områder.
Tilskuddet har medført, at bedriftens græs- og naturarealer er blevet plejet med afgræsning eller med slæt og dermed er der sikret en god naturpleje af arealerne.