NATURGEJST

Man siger, at kunstnere ikke kan lade være med at lade sig begejstre af det, som de er optaget af og i kunsten ligger derfor passionen. Sådan agerer også Nils Ørum som står bag NATURGEJST. Som 11-årig (1975) skrev han sit første læserbrev, som handlede om, at de voksne måtte passe på naturen, så børnene også i deres voksenliv kunne få glæde af den. Og engagementet er med årene vokset, modnet og perspektiveret med uddannelser og erfaringer som fiskemester, økologisk driftsleder og med erfaring fra forskellige driftsmetoder på gårde herhjemme og i udlandet, fulgt op af uddannelsen til Grøn Guide, lokal miljøvejleder. Sidst er fulgt uddannelsen og erfaringen som Naturvejleder både i København og på Ærø.

Som Økologisk driftsleder og med en stor favnfuld kærlighed til naturen er Nils optaget af at inspirere bredt og give børn, unge, familier og ældre adgang til den mangfoldige natur, som han selv holder allermest af. Den skal både smages, røres ved, lugtes og lyttes til i et samspil med den viden, der øses ud af. Blomster og dyr, fødevarer, strandurter, økologi og landbrug er væsentlige temaer. Og ønsket er, at inspirere dig og den gruppe du er med i, til oplevelsen af naturgejst ved det delte engagement, den delte erfaring og viden. Som åbenbares ikke sjældent på overraskende vis.

Sankning af tang

Bi og Hvepsekamp

Vandhuller med klokkefrøer på Vesteraas på Ærø i Det Sydfynske Øhav

Salturt fra Skjoldnæs på toppen af Ærø

Ferieoplevelser på Ærø, Ærøskøbing, Bed&Nature, Bed and Nature, BedandNature på VesteraaFerieoplevelser Ærøskøbing og Ærø og Vesteraas, Omstillingsaktør, Det gode liv på landet, Bæredygtigt landbrug, Inspiration i naturen, Voderup Klint, Naturvejledning i Det Sydfynske Øhav, Filosof, Coach, Økologi, Strandsafari, Ærø i Det Sydfynske Øhav, naturreservat, Natura2000, Overnatning på Ærø i Det Sydfynske Øhav, Ferielejlighed og økologi, Økologisk bondegårdsferie, Aktiv familieferie, Bedandbreakfast på Ærø, Cykelferie, Vandreferie, Lystfiskeri i Det Sydfynske Øhav ,Voderup Klint, spiselige urter og planter på Ærø i Det Sydfynske Øhav og langs de danske kyster

Frilandskvæg med fødekilde af stor plantediversitet

Myrer

Tang som oplagt indgridiens i pølser

The International Ranger organisation

Dexter kvæg på marker med udsøgt plante diversitet

Stor Majgøgeurt på Vesteraas på Ærø i Det Sydfynske Øhav med Naturgejst og Nils Ørum som tværfaglig Naturvejleder

Strandtid

Rødhals og Blåmejse