Oksekød & grillmester

Med VESTERAAS gårdprodukter ønsker jeg inspirere dig igennem produkter af ypperlig kvalitet. Har man først smagt økologisk oksekød fra mine enge så er løbet kørt. Det bliver ikke bedre under danske forhold både til hverdag og fest, i små eller større portioner. Kødet kan smages her på VESTERAAS i forbindelse med et ophold og guidede ture eller man kan tage det med sig hjem og nyde lidt af det bedste i hverdagen. Jeg tilbyder desuden også at grille kødet til festlige lejligheder, så tilberedningen sker efter alle kunstens regler.

ØKOLOGISK OKSEKØD
• Hakket kød: 
Det økologiske hakkekød er både magert (ca 6%) og kraftfuldt på samme tid. Hakkekødet er vakuumpakket og ligger på frost i portioner a’ ½ kilo, så det nemt kan håndteres i hverdagskøkkenet.

• Steaks: De økologiske steaks er modnet over tre fulde uger i kølerum og derfor gennemmøre. Steaks er vakuumpakket og ligger på frost i en pakke med 3-4 stk. og vejer i alt ca. 1 kg.

• Stege: De økologiske stege er oplagte til sammenkomster, hvor I er flere om at fortære det udsøgte kød. Stege er vakuumpakket og ligger på frost i enkeltstykker og vejer mellem 1-3 kg.

• Strand oksepølser: De økologiske strand oksepølser er et specialprodukt med en rig smag og “farvet” af lokalitetens vilde planter. Pølserne består af vores hakkede kød, suppleret med de strandurter, som vi henter ved kysten. Strand oksepølsens smag er afhængig af, hvornår på året den er produceret og i hvilket blandingsforhold urterne benyttes. Strand oksepølserne er vakuumpakket og ligger på frost i en pakke med 4 stk. og vejer i alt ca. 400 gram.

• Et kvart dyr/ca. 30 kg: Det økologiske kvarte dyr, er til dig der gerne vil bringe smagen med hjem. Det kvarte dyr på ca. 30 kg. er vakuumpakket og oftest på frost og fylder 2 frugtkasser som består af: 10 kg hakket kød i pakker a´ 1/2 kg., 3 kg. steaks i pakker a´ 1/2 -1 kg., 15 kg. stege i stykker a´ 1-2 kg., 2 kg. strand oksepølser i pakker a´ ca. 400 gram.

GRILLMESTER
Grillmesteren henvender sig til dem der gerne vil have en erfaren mand til at styre grillen, når der skal serveres et festligt måltid til en særlig begivenhed. Grillmesteren kan både grille det økologiske oksekød fra VESTERAAS gårdprodukter og/eller andet kød- og grønstsager.

Hvor og hvordan
Økologisk oksekød kan købes på VESTERAAS i gårdbutikken eller afhentes direkte hos slagteren. Grillmesteren kan tilberede kødet i sammenhæng med et arrangement eller ophold på VESTERAAS eller hos jer, et sted på Ærø.

Kontakt
Ring 61 28 62 52 eller skriv en mail til info@vesteraas.dk for flere oplysninger eller bestilling.

EU blomsten

Inspiration i naturens skatkammer, Naturvejledning i Det Sydfynske Øhav, naturkvliteter som omdrejningspunkt, Strandsafari, Ærø i Det Sydfynske Øhav, naturen som trædesten i formidling, Aktiv og lærerig ferie for alle aldre, Cykelferie på Ærø, Vandreferie i Det Sydfynske Øhav, Lystfiskeri ved Voderup Klint, Omstilling og bæredygtighed, Naturgejst med lejrskole aktiviteter og oplevelser som fokusområde, UV-jagt på Ærø, Naturvejleder fra Ærø i Det Sydfynske Øhav, Landets bedste strandsafari, Oplevelser og workshops i øhavet for hele familien, Naturturisme i øhavet, Rundvisninger i landskabet, Guidede ture med alletiders oplevelser, Friluftsaktiviteter på Ærø, Økologisk landbrug med diversitet og fremsyn, Den nationale seværdighed Voderup Klint, Naturvejleder med gejst og glød, Naturformidler, Naturformidling på Ærø, Spis kystens vilde urter, Lær kystens spiselige urter at kende, kend til kystens spisekammer, Vild Mad på Ærø og i Det Sydfynske Øhav, Tværfaglig undervisning til børn og voksne, Ø oplevelser, omstilling for et levende land, kombi-ture på Ærø, pakketure i øhavet, spændende og lærerig ture og ophold på Ærø, firmaudflugter i øhavet, storslåede oplevelser i øhavet, firmaevents i øhavet, bæredygtighed og fremsyn, sjov og anderledes naturguider, lokale smags- og sanseoplevelser, gruppeture på Ærø for dem der har hang til store oplevelser i naturens skatkammer i øhavet, Sammenkomst i skønne omgivelser, retreat på Ærø med filosofisk salon, Ungecamp på Ærø, Virksomhedsophold på Ærø, Økologi og lokale fødevare produkter på Vesteraas og Voderup Klint og ærø i det sydfynske øhav

Bondegårdsferie og familieferie med indhold og aktiviteter på økologisk bondegård på Ærø id et sydfynske øhavInspiration i naturens skatkammer, Naturvejledning i Det Sydfynske Øhav, naturkvliteter som omdrejningspunkt, Strandsafari, Ærø i Det Sydfynske Øhav, naturen som trædesten i formidling, Aktiv og lærerig ferie for alle aldre, Cykelferie på Ærø, Vandreferie i Det Sydfynske Øhav, Lystfiskeri ved Voderup Klint, Omstilling og bæredygtighed, Naturgejst med lejrskole aktiviteter og oplevelser som fokusområde, UV-jagt på Ærø, Naturvejleder fra Ærø i Det Sydfynske Øhav, Landets bedste strandsafari, Oplevelser og workshops i øhavet for hele familien, Naturturisme i øhavet, Rundvisninger i landskabet, Guidede ture med alletiders oplevelser, Friluftsaktiviteter på Ærø, Økologisk landbrug med diversitet og fremsyn, Den nationale seværdighed Voderup Klint, Naturvejleder med gejst og glød, Naturformidler, Naturformidling på Ærø, Spis kystens vilde urter, Lær kystens spiselige urter at kende, kend til kystens spisekammer, Vild Mad på Ærø og i Det Sydfynske Øhav, Tværfaglig undervisning til børn og voksne, Ø oplevelser, omstilling for et levende land, kombi-ture på Ærø, pakketure i øhavet, spændende og lærerig ture og ophold på Ærø, firmaudflugter i øhavet, storslåede oplevelser i øhavet, firmaevents i øhavet, bæredygtighed og fremsyn, sjov og anderledes naturguider, lokale smags- og sanseoplevelser, gruppeture på Ærø for dem der har hang til store oplevelser i naturens skatkammer i øhavet, Sammenkomst i skønne omgivelser, retreat på Ærø med filosofisk salon, Ungecamp på Ærø, Virksomhedsophold på Ærø,

Strandpølser fra Vesteraas med kystens vilde urter