Om BED&NATURE

Kom og nyd et BED&NATURE ophold i vores to skønne ferielejligheder. Du finder dem ved havet på Ærø. Begge boliger er fuldt møblerede og indrettet med tanke på det som giver ro, mening og skønhed for både øje og sjæl. Hver bolig har egen have med rig mulighed for at nyde en stund i liggestolen eller spise sammen ved havebordet eller tilberede et måltid ved ildstedet.

Der er alle muligheder for at I kan få det ophold, som I ønsker jer. Lad den ene dag snuppe den anden. Omgivelserne er pragtfulde og med mosaikken af naturelementer – hav, bæk, skov, strand, mose og eng – er der rig mulighed for ophold i naturen, aktivt eller som en stille oplevelse, i fællesskab eller alene.

Gården Vesteraas ligger i det for halvtreds år siden fredede Voderup Klint område. Senere, i 2014, er det udpeget til National Seværdighed begrundet i områdets naturrigdom og de landskabelige værdier.

Vesteraas byder på en række sanseæggende og inspirerende oplevelser, som gæsterne kan benytte sig af. For eksempel smagen af gårdens oksekød med saltengens kvaliteter. Naturvejledning og guidede ture med afsæt i landskabet omkring os. Strandsafari, som er en guidet tur langs kysten med smag af strandens vilde urter.

Fantastiske ferielejligheder på Vesteraas på Ærø i Øhavet

Fiskestund på Vesteraas på Ærø

BED&NATURE ferielejligheder på Ærø

BED&NATURE ferielejligheder på Ærø

BED&NATURE ferielejligheder på Ærø

Bondegårdsferie, familieferie med indhold og aktiviteter på økologisk bondegård på Ærø i det sydfynske øhav

Ild elementet i fuld flor på Vesteraas i Det Sydfynske Øhav

Ferielejligheder med Sjæl på Vesteraas på Ærø i Det Sydfynske Øhav

Frilandsoplevelser på Vesteraas, Ærø i Det Sydfynske Øhav

IMG_9652-001-2

Bondegårdsferie, familieferie med indhold og aktiviteter på økologisk bondegård,Overnatning på Ærø i Det Sydfynske Øhav, Ferielejlighed og økologi, Økologisk bondegårdsferie, Aktiv familieferie, Bedandbreakfast på Ærø, Cykelferie, Vandreferie, Lystfiskeri i Det Sydfynske Øhav, Ferielejligheder på Vesteraas i den nationale seværdighed Voderup Klint, Ferie på Ærø med temaet omstilling og bæredygtighed, Bed&Nature, Bed and nature på Ærø