Om SAMMENKOMST

Vi hedder Maja Ørum og Nils Ørum. VESTERAAS sammenkomst er skabt for jer, der skal mødes og ønsker det i inspirerende og udsøgte rammer.

På VESTERAAS er rammen om jeres sammenkomst en økologisk gård ved havet på øen Ærø. Vi byder inden for i to bed&nature ferieboliger (11 senge i alt) og i to småhytter ved havet (plads til 6 i alt). I en af ferieboligerne er der adgang til et charmerende rum med plads til 60 siddende gæster. Er det ikke tilstrækkeligt for at holde sammenkomsten, kan vi rejse store telte som supplement.

Naturreservatet Voderup Klint, som VESTERAAS er en del af, tilbyder enestående oplevelser i et landskab med strand, kyst, klinter, enge, dyr og højt til himlen. Hos os findes bålpladser, hængekøjer, stier, svedehytte, meditationssten, gårdbutik og meget, meget mere.

Vi kan hjælpe dig, som vil holde din fødselsdag eller bryllup i unikke omgivelser. Vi kan inspirere teamet og gruppen på din arbejdsplads og i din skole og kan arrangere fine oplevelser og ophold for dine venner og for familier med børn.

FØDSELSDAGE & BRYLLUPPER
VIRKSOMHEDER & ORGANISATIONER
SKOLER & UDDANNELSER
VENNER & BEKENDTE
FAMILIER & BØRN

Vores baggrund
Vi synes først og fremmest at vi bor det mest skønne sted, – “paradis på jord” bliver det ofte kaldt af gæsterne. Og vi vil gerne dele ud af herlighederne, forpligtet er vi også til det, mener vi og deler gerne ud af den skønhed her er, med højt til himlen, en vildt groende natur, spændende boliger, måltider og oplevelser.

Alt i alt har vi det, der skal til for at give jer den oplevelse og det ophold, som I ønsker jer. Vi kan være med i at forberede festen/mødet, vælge menu, grille, guide jer rundt på gårdens jorde, lave “vild mad” sammen med jer, påtage os faglige og sociale input til jeres team, med coaching, mødeledelse samt filosofiske saloner over et givent emne, til sansesafari med mindfulness, skattejagt og havlege.

Og det vi ikke selv kan, det finder vi nogen, der kan, foreksempel yogaundervisning i det fri, gøre svedehytte ved havet til en oplevelse, give specifik træning, give særligt ønskede foredrag eller dække begivenheden som fotograf. Og så er der Ærø, som byder på oplevelser i sig selv. Dem fortæller vi jer selvfølgelig gerne om.

VESTERAAS sammenkomst, samler det hele og skræddersyer netop den oplevelse og det ophold, som I ønsker jer. Læs mere om vores kompetencer og erfaringer under punktet om os.

Vi glæder os meget til at høre fra jer!
Maja Ørum & Nils Ørum 

Get together and authentic experience and exbitions and events and tours and schools camps and theme days for firms and business and developments and inspirationsdays and a little holiday and short breaks and freinds and family and families and family parties party and wedding danish island wedding and get married in denmark and ærø and island aeroe romantic and nature organic and authentic and education