Shelters – Småhytter ved havet

Adgangsforholdene til shelterpladsen er udfordrende. Der er ikke tilkørselsmulighed med bil og cykel, men kun adgang fra vandsiden i kajak og for gående langs stranden. For parkering henvises der til p-plads ved Voderup Klint 2½ km syd for pladsen langs stranden.

Der skal bookes og betales på gården eller via Mobilpay før brug. Også drikkevand hentes på Vesteraas, hvor du desuden kan købe brænde og et godt stykke Vesteraas frilandskød til grillen. Overnatning koster 90,-/nat i tremands shelter og 150,-/nat i femmands shelter uanset om kapaciteten udnyttes.

Gæster der booker BED&NATURE ophold på Vesteraas er velkomne til gratis at booke en overnatning i en shelter.

Der er rig mulighed for at overnatte i shelters i det sydfynske øhav, se alle stederne her og planlæg din vandre- eller kajaktur.

Akvarel af Vesteraas på Ærø

Fantastiske ferielejligheder på Vesteraas på Ærø i Øhavet

Blåmusling på sansesafari

Småhytte af høj kvalitet på Vesteraas ved Voderup Klint på Ærø i det sydfynske øhav

Shelters på Vesteraas på Ærø i det sydfynske øhav, Blåt Støttepunkt på Vesteraas ved den nationale seværdighed Voderup Klint på Ærø i Det Sydfynske Øhav

Blæretang ved Voderup Klints kyst på Ærø

Eskebæk i nationale seværdighed på Ærø i øhavet

Strand Safari, Strandsafari

Salturt fra Eskebæk på Ærøs kyst

En stund ved havet med fiskestang ved den nationale seværdighed Voderup Klint på Ærø

Shelters på udsøgte og pragtfulde Vesteraas på Ærø i det sydfynske øhav, Inspiration i naturens skatkammer, Naturvejledning i Det Sydfynske Øhav, naturkvliteter som omdrejningspunkt, Strandsafari, Ærø i Det Sydfynske Øhav, naturen som trædesten i formidling, Aktiv og lærerig ferie for alle aldre, Cykelferie på Ærø, Vandreferie i Det Sydfynske Øhav, Lystfiskeri ved Voderup Klint, Omstilling og bæredygtighed, Naturgejst med lejrskole aktiviteter og oplevelser som fokusområde, UV-jagt på Ærø, Naturvejleder fra Ærø i Det Sydfynske Øhav, Landets bedste strandsafari, Oplevelser og workshops i øhavet for hele familien, Naturturisme i øhavet, Rundvisninger i landskabet, Guidede ture med alletiders oplevelser, Friluftsaktiviteter på Ærø, Økologisk landbrug med diversitet og fremsyn, Den nationale seværdighed Voderup Klint, Naturvejleder med gejst og glød, Naturformidler, Naturformidling på Ærø, Spis kystens vilde urter, Lær kystens spiselige urter at kende, kend til kystens spisekammer, Vild Mad på Ærø og i Det Sydfynske Øhav, Tværfaglig undervisning til børn og voksne, Ø oplevelser, omstilling for et levende land, kombi-ture på Ærø, pakketure i øhavet, spændende og lærerig ture og ophold på Ærø, firmaudflugter i øhavet, storslåede oplevelser i øhavet, firmaevents i øhavet, bæredygtighed og fremsyn, sjov og anderledes naturguider, lokale smags- og sanseoplevelser, gruppeture på Ærø for dem der har hang til store oplevelser i naturens skatkammer i øhavet, Sammenkomst i skønne omgivelser, retreat på Ærø med filosofisk salon, Ungecamp på Ærø, Virksomhedsophold på Ærø

Strand og sol på Vesteraas på Ærø i det sydfynske øhav

Naturvejleder på Ærø i Det Sydfynske Øhav