STRANDSAFARI
Mangfoldigheden i hvad strandens spisekammer byder på, vil være en overraskelse for de fleste. På denne tur lader vi smagsløgne udfordre af mange forskellige urter og kommer nærmere en forståelse af, hvorfor den nordiske madkultur har opnået international anerkendelse ved sit fokus på det lokale islæt.
Lad dig inspirere til nye retter og en brug af råvarer, som generationer før os som en selvfølge har kendt til og har høstet langs strandene – en viden, som i dag er gået i glemmebogen. Blandt Ærøs mange oplagte lokaliteter er Eriks Hale ved Marstal, som har en imponerende diversitet at byde på. Vi smager på mindst 20 forskellige urter, flere blandt få udvalgte på menukortet på landets fineste restauranter.
Strandsafari tilbydes fra maj til oktober efter ønske og de foregår både ved Ærøskøbing, Voderup og Marstals kyster. Turenes længde er godt 1½ time. Individuelle ture kan guides både på dansk og engelsk efter aftale.
De åbne ture på Eriks Hale guides på dansk og tilbydes kun i højsæsonen, hver tirsdag og fredag i ugerne 28-32, kl. 10:00
Mødested: P-pladsen ved Eriks Hale for enden af Østersøvej i Marstal.