Væksthuset – en feriebolig

Væksthuset ligger i forlængelse af køernes løsdriftsstald og du kan gennem ‘koøjer’ se ind til de små sorte køer, der af og til dukker op her. Køkken og spiseplads er under glas, og den lyse stjernehimmel giver dig mulighed for at forlænge dine aftener med gode samtaler og varme fra brændeovnen. Jager et uvejr over himlen, er det en oplevelse mere. Fra væksthuset er der adgang til bad og tre dobbeltværelser. Det dufter i Væksthuset, for der vokser figner, vindruer, klematis og andet grønt fra top til bund. Se en plantegning af Væksthuset her.

Fra Væksthuset er der direkte adgang til egen have med møblement, herunder en lille bål- og grillplads (brænde  forefindes). På den fælles gårdsplads er der sandkasse, gynger, legehus og trampolin.
Til rådighed er sengetøj, håndklæder, opvaske- og rengøringsmidler (lejligheden har egen biologisk vandrensning), toiletpapir, karklude og viskestykker – foruden sædvanligt service og køkkenudstyr. Så vidt muligt medbring selv  svanemærkede produkter i forbindelse med bad.

Der må ikke ryges indenfor og der forefindes ikke fjernsyn, men wifi.

Vi tilbyder BED&NATURE, det vil sige overnatning i et naturområde. Morgenmaden og de andre måltider står I selv for, da der er rig mulighed for selvhushold. Der kan købes økologisk oksekød m.m. fra gården.

Akvarel af Vesteraas på Ærø

Ferielejligheden Væksthuset med fremragende kvaliteter på Vesteraas ved den nationale seværdighed Voderup Klint på Ærø i Det Sydfynske Øhav

Børn trives i Væksthuset på Vesteraas

Fiskestund på Vesteraas på Ærø

Brændeopvarmet ferielejlighed på Vesteraas

Ferielejlighed Væksthuset på Ærø i det sydfynske øhav, Langs kysten henter vi tang og urter, og i køkkenhaven lugter og smager vi os frem til det vi vil supplere med og her graver vi også kartoflerne op. Senere laver vi potteflødekartofler, salat og pottebrød. Brød bagt i lerpotter giver en god krumme. Når råvarerne er samlet og tilberedt, spiser vi sammen ved bålstedet. Et sådan måltid, sætter sig spor og vil kunne inspirerer enhver.

Ferielejlighed Væksthuset på Ærø i det sydfynske øhav,Langs kysten henter vi tang og urter, og i køkkenhaven lugter og smager vi os frem til det vi vil supplere med og her graver vi også kartoflerne op. Senere laver vi potteflødekartofler, salat og pottebrød. Brød bagt i lerpotter giver en god krumme. Når råvarerne er samlet og tilberedt, spiser vi sammen ved bålstedet. Et sådan måltid, sætter sig spor og vil kunne inspirerer enhver.

Langs kysten henter vi tang og urter, og i køkkenhaven lugter og smager vi os frem til det vi vil supplere med og her graver vi også kartoflerne op. Senere laver vi potteflødekartofler, salat og pottebrød. Brød bagt i lerpotter giver en god krumme. Når råvarerne er samlet og tilberedt, spiser vi sammen ved bålstedet. Et sådan måltid, sætter sig spor og vil kunne inspirerer enhver, Ferielejlighed Væksthuset på Ærø i det sydfynske øhav

Væksthuset på Vesteraas springer rammerne hvad angår ferielejligheder i Danmark

Selvhushold i ferielejlighederne på Vesteraas i den nationale seværdighed Voderup Klint på Ærø

Vesteraas, en ferielejlighed i verdensklasse på Ærø

Væksthuset på Vesteraas, en ferielejlighed med helt særlige kvaliteter

Ferielejlighed Væksthuset på Ærø i det sydfynske øhav

Ferielejlighed Væksthuset på Ærø i det sydfynske øhav,Langs kysten henter vi tang og urter, og i køkkenhaven lugter og smager vi os frem til det vi vil supplere med og her graver vi også kartoflerne op. Senere laver vi potteflødekartofler, salat og pottebrød. Brød bagt i lerpotter giver en god krumme. Når råvarerne er samlet og tilberedt, spiser vi sammen ved bålstedet. Et sådan måltid, sætter sig spor og vil kunne inspirerer enhver

Ferielejlighed Væksthuset på Ærø i det sydfynske øhav, Pedersen tegl på kant med knasfuge i Væksthuset på Vesteraas, Langs kysten henter vi tang og urter, og i køkkenhaven lugter og smager vi os frem til det vi vil supplere med og her graver vi også kartoflerne op. Senere laver vi potteflødekartofler, salat og pottebrød. Brød bagt i lerpotter giver en god krumme. Når råvarerne er samlet og tilberedt, spiser vi sammen ved bålstedet. Et sådan måltid, sætter sig spor og vil kunne inspirerer enhver.

Langs kysten henter vi tang og urter, og i køkkenhaven lugter og smager vi os frem til det vi vil supplere med og her graver vi også kartoflerne op. Senere laver vi potteflødekartofler, salat og pottebrød. Brød bagt i lerpotter giver en god krumme. Når råvarerne er samlet og tilberedt, spiser vi sammen ved bålstedet. Et sådan måltid, sætter sig spor og vil kunne inspirerer enhver.

Kik fra Balkonen i Væksthuset, en ferielejlighed på Vesteraas på Ærø

Æble i blomst på Ærø